Alpine Atelier - het nieuwe personalisatieprogramma

Alpine Atelier is het nieuwe personalisatie programma van Alpine waarmee de A110 geheel naar eigen smaak kan worden geïndividualiseerd. Naast de 29 nieuwe carrosseriekleuren die geïnspireerd zijn op kleuren uit de rijke historie van Alpine, is de Alpine A110 ook te personaliseren met nieuwe kleuren voor wielen en remklauwen. Zo is elke A110 net zo individueel is als zijn eigenaar.

29 krachtige carrosseriekleuren

Het hart van Alpine Atelier wordt gevormd door een palet van 29 krachtige carrosseriekleuren die een eerbetoon zijn aan de rijke historie van Alpine. Elke kleur is beperkt tot slechts 110 auto's wereldwijd. De kleuren worden door de verf experts van Alpine opnieuw geformuleerd met behulp van moderne ingrediënten. Vervolgens worden de kleuren door vakkundige operators aangebracht in een speciale zone binnen de fabriek in Dieppe, waar de A110 met de hand wordt gebouwd.

Alpine Atelier

Verschillende wiel afwerkingen en remklauw kleuren

Eigenaars kunnen hun A110 verder personaliseren door te kiezen uit een selectie van wiel afwerkingen en remklauw kleuren. Alpine biedt drie verschillende 18” velgen in drie verschillende kleuren. Daarnaast zijn de remklauwen beschikbaar in vier nieuwe kleuren, namelijk Gris Clair, Rouge Vif, Jaune Vif en Or Pâl. Na verloop van tijd zal het aanbod in het Alpine Atelier steeds verder worden uitgebreid. 

Alpine Atelier     

Alpine Atelier

Alpine Atelier - het volgende hoofdstuk in de geschiedenis

Managing Director Alpine, Patrick Marinoff is erg te spreken over het Alpine Atelier : “Nu Alpine is uitgegroeid tot een gerenommeerde sportwagenfabrikant, is het tijd om het aantal personalisatiemogelijkheden verder uit te breiden. Het was belangrijk om geduld te bewaren om Alpine op succesvolle wijze te herlanceren. Nu is het tijd voor Alpine Atelier, dat het volgende hoofdstuk in onze geschiedenis markeert.

Als gevolg van de nieuwe personalisatiemogelijkheden zullen tal van unieke modellen de fabriek verlaten. Ik kijk ernaar uit om een variëteit aan A110’s geleverd te zien worden, variërend van zeer excentrieke exemplaren tot extra ingetogen versies.”

Vragen over Alpine?

We helpen u graag verder!