Alpine A110R Fernando Alonso

De nieuwe Alpine A110 R is er nu ook als zeer beperkte reeks "Fernando Alonso". Een ultra limited edition A110 R met maar 32 exemplaren - één voor elke overwinning van tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso. Deze unieke A110 R brengt alle expertise van een tweevoudig wereldkampioen Formule 1 binnen handbereik. 

De Alpine A110 R Fernando Alonso is waar het circuit en de weg elkaar ontmoeten. De combinatie van F1-expertise, de kennis van de legendarische coureur en de precisie en wendbaarheid van Alpine vormen deze unieke en radicale sportwagen. 

In samenwerking met Fernando Alonso is er voor gekozen om zowel de motorkap als de achterbumper gedeeltelijk aan te passen. Ook zijn er verschillende accenten in- en rondom de auto vervangen voor de kenmerkende kleuren van de coureur.

Daarnaast is er ook technisch het één en ander aan de Alpine A110 R aangepast; zo is het mogelijk om de sportauto 10 mm lager te laten rijden en de stijfheid van de ophanging met 5% te verhogen, wat ten goede komt voor het gebruik op het circuit. Dankzij deze functie kan de rijder de circuitafstelling kiezen die Fernando Alonso zelf gevalideerd heeft op het F1-circuit van Barcelona.

De Alpine A110 R Fernando Alonso is helaas niet in Nederland verkrijgbaar, toch willen we u de foto's zeker niet besparen.

Vragen over Alpine?

We helpen u graag verder!