Alpine A110

Alpine A110

De Alpine A110 in zijn eenvoudigste en lichtste vorm. De A110 is voorbestemd om te rijden op bergwegen en landweggetjes. Deze pure Alpine sensatie focust zich vooral op simpliciteit, de minimalistische sportwagen is dan ook vooral bedoeld voor puristen, liefhebbers van het oorspronkelijke Alpine. Maar ook in het dagelijks gebruik blijft de A110 comfortabel en verfijnd.

De A110 is standaard uitgerust met lichtgewicht Sabelt-sportstoelen, terwijl de matte interieurbekleding in carbon en de aluminium voetsteun voor de passagier de sportieve intentie van de auto benadrukken.

Alpine A110 GT

Alpine A110 GT

De Alpine A110 GT; krachtig en comfortabel om te rijden, de A110 GT is de belofte van sensationele ontsnapping. Hij is wendbaar, flexibel en nodigt uit tot puur Alpine-rijplezier op elke weg: in de stad, in de bergen of tijdens lange ritten.

De Alpine A110 GT valt op door zijn iconische design, aangevuld met op maat gemaakte designelementen en accessoires die hem het onmiskenbare Grand Touring-gevoel geven. Kenmerkend zijn onder meer de introductiekleur 'Thunder Grey' en de GT-badge op de achter- en deurdrempels. 

Alpine Centre Hengelo - A110 S

Alpine A110 S

De A110 S toont zijn sportieve karakter met een optionele, tweekleurige diep oranje/zwarte kleurencombinatie, 18-inch "GT Race" diamantgeslepen velgen en een nieuwe A110 S badge aan de achterzijde van de auto. Wat overigens perfect matcht zijn de oranje stiksels/gordels in het interieur. De carbon details, die zowel in het ex- als interieur te vinden zijn, maken de Alpine A110 S af.

Met de optionele Aero Kit wordt de A110 S voorzien van een carbon voorblad en achterspoiler. Deze accessoires verbeteren de aerodynamische downforce en prestaties, terwijl ze zijn agressieve look versterken.

Atelier Alpine

Atelier Alpine

Uw Alpine A110 aanpassen aan al uw eigen wensen en behoeften? Met het Atelier-programma van Alpine heeft u de keus uit een selectie van 22 carrosseriekleuren uit de eigen geschiedenis van Alpine. Deze combineert u met lichtmetalen velgen en remklauwen in een reeks exclusieve afwerkingen.

Bovendien worden er van elke carrosseriekleur slechts 110 exemplaren gemaakt, zo bent u met een Alpine uit het Atelier in het bezit van een bijzonder stukje Alpine historie.

Alpine A110 - Financieren

FINANCIEREN

Heeft u altijd gedroomd over het rijden van een Alpine A110? Maak uw droom werkelijkheid! Bij Alpine Centre Hengelo profiteert u zowel particulier als zakelijk tijdelijk van een aantrekkelijke financieringsactie!

Elke Alpine A110 uitvoering is namelijk te financieren met Flex Choice Essential óf Flex Choice Smart tegen verlaagde tarieven vanaf 2,9%. Zo rijdt u een nieuwe Alpine voor een aantrekkelijk maandbedrag.