/ Creëer uw eigen Alpine 

Atelier Alpine 

Met het Atelier Alpine-programma kunt u uw A110 aanpassen aan uw eigen wensen en persoonlijkheid. Kies uit een selectie van 22 gloednieuwe carrosseriekleuren uit de eigen geschiedenis van Alpine die gecombineerd kunnen worden met lichtmetalen velgen en remklauwen in een reeks exclusieve afwerkingen. 

Binnen het Atelier Alpine heeft u de keuze uit de A110 Pure, Légende & S. Prijzen variëren per model en starten vanaf € 72.330,-

3

Verschillende modelopties

22

Verschillende carrosseriekleuren

3

Verschillende soorten velgen in diverse kleuren

5

Verschillende remklauwkleuren

110

Oplages per uitgebrachte kleur

/ Atelier Alpine

Exclusieve oplages

Kiest u voor een A110 uit het Atelier, dan kiest u voor exclusiviteit. Van elk van de 22 carrosseriekleuren worden namelijk slechts 110 exemplaren gemaakt. Zo bent u met een auto uit het Atelier in handen van een bijzonder stukje Alpine historie.

Binnen het Atelier kunt u onderscheid maken tussen de briljante simpliciteit van de Pure, de luxe ervaren van de Légende of de extreme sportiviteit van de S. Zo is er voor elk type rijder een Alpine.

Atelier Alpine
/ Personalisatie

Eigen ontwerp

Het Atelier Alpine geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 22 exclusieve kleuren. Hierbij is een sterke hommage naar het verleden aanwezig, de meeste kleuren stammen namelijk af van historische modellen. Naast de carrosseriekleur zijn ook de velgen, remklauwen én het interieur te personaliseren naar uw eigen wens.

De eerste Alpine die wij uit het Atelier in ontvangst mochten nemen is een A110 S. Gekleed in de kleur Tulipe Noir en voorzien van 18" Gloss Black lichtmetalen velgen met gele remklauwen is deze uitvoering niet alleen erg sportief, maar ook een genot om naar te kijken.

 

Ervaar de A110