/ De kleurrijke uitvoering van Alpine

Color Edition 2020

De Alpine A110 Color Edition is een speciale uitvoering met een exclusieve carrosseriekleur die jaarlijks wisselt en gedurende een beperkte periode wordt aangeboden. Voor 2020 is de A110 Color Edition uitgevoerd in de opvallende kleur Jaune Tournesol, een bekende kleur uit de rijke historie van Alpine. Het onderstel en de aandrijflijn zijn hetzelfde als bij de Alpine A110S. Deze kleurrijke editie heeft naast de looks dus ook het nodige vermogen.

De Color Edition 2020 is er vanaf € 86.600,-. 

/ Scherpe financieringstarieven!

Liever een Alpine financieren (zakelijk of privé)? Dat kan al vanaf 2,9%*! Klik hier voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op!

292 hp 215 Kw

Motorvermogen

4,4 s

Acceleratie 0 - 100 km/u

260 km/u

Maximale snelheid

320 Nm

Maximaal koppel van 2000 tot 5000 tpm

1114 kg

Gewicht

Alpine A110 Color Edition exterieur
/ Jaune Tournesol

Exterieur

Jaune Tournesol is geïnspireerd op de bekende Alpine-kleur uit het verleden die populair was in de jaren zestig en zeventig. De niet-metallic lakkleur past mooi bij de zwarte details van deze kleurvolle auto, zoals de Alpine-logo’s, de details in de koplampen en de 18-inch ‘GT-Race’ lichtmetalen wielen.

Bovendien zijn de remklauwen afgewerkt in antraciet. Een dak van koolstofvezel is optioneel verkrijgbaar om het zwaartepunt te verlagen en het contrast tussen de gele carrosseriekleur en de donkerdere stylingelementen te vergroten.

/ A110 Color Edition

Interieur

De Tricolore badges in het in- en exterieur zijn bij deze auto vervangen door carbon en gele badges. Elders in de cockpit van de Alpine matchen de grijze stiksels en gele 12-uursmarkering op het stuurwiel met de carrosseriekleur, net als de Alpine-logo’s op de kuipstoelen. Een speciale badge op de middenconsole verwijst naar de gelimiteerde oplage van deze unieke auto.

Net als de A110S is de A110 Color Edition 2020 voorzien van hoogwaardige Dinamica interieurbekleding

 

Small-1541-AlpineA110ColorEdition-1
/ Motor

De kracht van turbo-charged

De A110 Color Edition heeft een extra krachtige powerunit met maar liefst 290 pk. De onmiddellijke respons, opwindende prestaties en het unieke geluid versterken de emoties die de Color Edition opwekt.

De 1.8-liter turbomotor met directe injectie is geplaatst achter het passagierscompartiment en drijven de achterwielen aan. 0-100 km/h wordt hierdoor bereikt in slechts 4,4 seconden en de auto stopt pas met accelereren wanneer de topsnelheid van 260 km/h bereikt is.

De turbodruk is met 0,4 bar verhoogd ten opzichte van de andere uitvoeringen waardoor het ‘power to weight’ ratio wordt bevordert naar 3,8 kg per pk. De Color Edition is een samenstelling van alle juiste ingrediënten. 

 

Ervaar de A110 Color Edition