Alpine A110 GT

De Alpine A110 GT; krachtig en comfortabel om te rijden, de A110 GT is de belofte van sensationele ontsnapping. Hij is wendbaar, flexibel en nodigt uit tot puur Alpine-rijplezier op elke weg: in de stad, in de bergen of tijdens lange ritten.

U rijdt al een nieuwe Alpine A110 GT vanaf € 82.090 ,-

Alpine-A110-GT-Alpine-Centre-Hengelo

Iconisch design

De Alpine A110 GT valt op door zijn iconische design, aangevuld met op maat gemaakte designelementen en accessoires die hem het onmiskenbare Grand Touring-gevoel geven. Kenmerkend zijn onder meer de introductiekleur 'Thunder Grey' en de GT-badge op de achter- en deurdrempels. 

Het gestroomlijnde silhouet, het verfijnde interieur en de scherpe mechanische kenmerken zijn verleidelijk. De A110 GT is een sportauto die zowel in het dagelijks gebruik als op lange afstanden optimaal rijplezier biedt.

Alpine A110 GT- Alpine Centre Hengelo

Van het circuit naar de weg

De Alpine A110 GT is een weerspiegeling van Alpine's race-expertise. Hij profiteert van een concept en technologieën die gewoonlijk voorbehouden zijn voor de wedstrijdracerij. Dat maakt hem tot een belofte van superieur rijgedrag en wendbaarheid.

De auto heeft een aluminium chassis dat helemaal nieuw is ontwikkeld voor de A110. De carrosserie en onderzijde zijn ook gemaakt van aluminium en zijn geklonken en gelast om stijfheid en balans te garanderen.

Alpine A110 GT interieur - Alpine Centre Hengelo

Innerlijke harmonie

De Alpine A110 GT heeft het karakter van een Grand Tourer dankzij extra raffinement en comfortverhogende zaken. Het interieur kenmerkt zich door delen in carbon en leder-met-microvezel stoelbekleding.

Het centrale 7-inch touchscreen van de A110 GT biedt een breed scala aan multimediafuncties, waaronder connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto, navigatie en een entertainmentsysteem. Het Focal®-audiosysteem maakt de beleving compleet.

De Alpine A110 GT is een waar juweel.

Veelgestelde vragen over de A110 GT

De Alpine A110 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit de volgende A110 modellen:

De Alpine A110 GT is verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 79.090,-. U kunt een brochure aanvragen via onderstaand formulier.

Ja, het centrale 7-inch touchscreen van de A110 GT biedt een breed scala aan multimediafuncties, waaronder connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto, navigatie en een entertainmentsysteem. Daarnaast maakt het Focal®-audiosysteem de beleving compleet.

De Alpine A110 GT bezit over een minimaal motorvermogen van 300PK, een acceleratie van 0 - 100 km/u in 4,2 seconden en een maximale topsnelheid van 250km/u. 

Zeker, bij Alpine Centre Hengelo profiteert u zowel particulier als zakelijk tijdelijk van een aantrekkelijke financieringsactie! Elke Alpine A110 uitvoering is namelijk te financieren met Flex Choice Essential óf Flex Choice Smart tegen verlaagde tarieven vanaf 2,9%. Zo rijdt u een nieuwe Alpine voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Bekijk de mogelijkheden

Alpine Centre Hengelo biedt u ook de mogelijkheid tot aanschaf van een Alpine occasion.

Bekijk ons aanbod

Ja, binnen onze Alpine Atelier kunt u uw Alpine A110 aanpassen aan uw eigen wensen en persoonlijkheid. Hierdoor kiest u voor gegarandeerde exclusiviteit. Maak binnen het Alpine Atelier onderscheid tussen de briljante simpliciteit van de Pure, de luxe van de Légende en de sportiviteit van de Alpine A110S. Zo is er voor elk type rijder een Alpine.

Bekijk onze Alpine Atelier

Ervaar de Alpine A110 GT

Download de brochure