ALPINE A110 GT

De Alpine A110 GT; krachtig en comfortabel om te rijden, de A110 GT is de belofte van sensationele ontsnapping. Hij is wendbaar, flexibel en nodigt uit tot puur Alpine-rijplezier op elke weg: in de stad, in de bergen of tijdens lange ritten.

U rijdt al een nieuwe Alpine A110 GT vanaf € 79.090 ,-

1-New Alpine A110 GT-3

Iconisch design

De Alpine A110 GT valt op door zijn iconische design, aangevuld met op maat gemaakte designelementen en accessoires die hem het onmiskenbare Grand Touring-gevoel geven. Kenmerkend zijn onder meer de introductiekleur 'Thunder Grey' en de GT-badge op de achter- en deurdrempels. 

Het gestroomlijnde silhouet, het verfijnde interieur en de scherpe mechanische kenmerken zijn verleidelijk. De A110 GT is een sportauto die zowel in het dagelijks gebruik als op lange afstanden optimaal rijplezier biedt.

4-New Alpine A110 GT-1

Van het circuit naar de weg

De Alpine A110 GT is een weerspiegeling van Alpine's race-expertise. Hij profiteert van een concept en technologieën die gewoonlijk voorbehouden zijn voor de wedstrijdracerij. Dat maakt hem tot een belofte van superieur rijgedrag en wendbaarheid.

De auto heeft een aluminium chassis dat helemaal nieuw is ontwikkeld voor de A110. De carrosserie en onderzijde zijn ook gemaakt van aluminium en zijn geklonken en gelast om stijfheid en balans te garanderen.

6-New Alpine A110 GT

Innerlijke harmonie

De Alpine A110 GT heeft het karakter van een Grand Tourer dankzij extra raffinement en comfortverhogende zaken. Het interieur kenmerkt zich door delen in carbon en leder-met-microvezel stoelbekleding.

Het centrale 7-inch touchscreen van de A110 GT biedt een breed scala aan multimediafuncties, waaronder connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto, navigatie en een entertainmentsysteem. Het Focal®-audiosysteem maakt de beleving compleet.

De Alpine A110 GT is een waar juweel.

ERVAAR DE A110GT

DOWNLOAD DE BROCHURE