Alpine A110 Enstone Edition

Maak kennis met de Alpine A110 S Enstone Edition; een Limited Edition die de knowhow van de Alpine F1-fabriek in Enstone en de A110-fabriek in Dieppe combineert.

De Alpine A110 Enstone Edition is verkrijgbaar vanaf € 96.990,- en per direct te bestellen bij Alpine Centre Hengelo.

Alpine A110 - Enstone Edition

ADEMBENEMENDE KLEUREN

De A110 Enstone Edition komt in twee kleuren: Gris Tonnerre Mat en Argent Mercure Mat. Welke u ook kiest, beide geven uw auto de perfecte uitstraling.

Het matzwarte dak met optioneel Union Jack-design benadrukt het contrast. De Noir Brilliant GT Race-wielen met zilveren remklauwen en de opvallende optionele aero-kit zorgen voor een onmiskenbare uitstraling. Bovendien zorgen de carbon vlaggen aan de buitenkant van de auto voor een extra sportieve look.

Alpine A110 - Enstone Edition

F1®-EXPERTISE

Binnenin onderscheidt de Enstone Edition zich op een duidelijke wijze van andere sportwagens. De bekleding van hoogwaardig koolstofvezel wordt vervaardigd op dezelfde Enstone-productielijn als de onderdelen van het F1-team. 

Het prachtig gestikte microvezelmateriaal vormt een perfecte aanvulling op de koolstofvezel bekleding, wat resulteert in een verfijnde en stijlvolle uitstraling.

Alpine A110 - Enstone Edition

Exclusieve must-have

Er zullen slechts 300 exemplaren van deze Limited Edition worden geproduceerd, verdeeld over twee elegante kleurenschema's. Elke auto is voorzien van een genummerde badge, wat een trotse bevestiging is van de exclusiviteit ervan.

Als bijkomend bewijs van authenticiteit ontvangt elke eigenaar een officieel echtheidscertificaat van onze Enstone-fabriek, dat persoonlijk is ondertekend door het BWT Alpine F1® Team.

Interesse in de Alpine A110 Enstone Edition?